- Berichten
- 5.107
Zo links en rechts wat stukjes vlees uit de diepvries opgeruimd.
Geen langdradig verslag maar puur wat foto's. Het zelf bedachte recept voor de atjar was top. Voor de liefhebbers.....
Vrijdag shaslick van varkenshaas met gebakken aardappeltjes en konijntjesvoer.
De shaslick op lage temperatuur gegaard. Kerntemp. 61 C. Net niet rose. Spek en uien mooi gaar
Aardappeltjes op hoge vuur op een andere Q gemaakt en hier later bijgeplaatst.
Zaterdag Eigen gemaakte burgers met kaas en ananas en geserveerd met frietjes.
Biertje was lekker.
Geen fatsoenlijke foto van de gestapelde burger.....

Zondag kip saté met home made atjar, lontong, pittige boontjes.
Saté gemaakt van kipdijfilet. 1 kleine portie "hot". De rest in een zoetige ketjap marinade.
Q was erg heet. Was ff doorwerken en snel keren.
Geen langdradig verslag maar puur wat foto's. Het zelf bedachte recept voor de atjar was top. Voor de liefhebbers.....

Vrijdag shaslick van varkenshaas met gebakken aardappeltjes en konijntjesvoer.
De shaslick op lage temperatuur gegaard. Kerntemp. 61 C. Net niet rose. Spek en uien mooi gaar
Aardappeltjes op hoge vuur op een andere Q gemaakt en hier later bijgeplaatst.
Zaterdag Eigen gemaakte burgers met kaas en ananas en geserveerd met frietjes.
Biertje was lekker.
Geen fatsoenlijke foto van de gestapelde burger.....


Zondag kip saté met home made atjar, lontong, pittige boontjes.
Saté gemaakt van kipdijfilet. 1 kleine portie "hot". De rest in een zoetige ketjap marinade.
Q was erg heet. Was ff doorwerken en snel keren.