- Berichten
- 40
Ik hou ervan, dus vandaag weer lekker kip bereid op de WSM.
Kip op een blikje radler, lekker in de rub. Eerste 1,5 uur rustig gerookt op 100 graden met een beetje appelhout. Het laatste uur de waterbak uit de WSM, de kip gelakt met bbq saus en de temperatuur wat omhoog.
De rub en bbq saus zijn eigen creaties.
Lekker gegeten met salade en krielaardappeltjes. Het was weer top.
Voor de eerste keer gewerkt met ecobrasa briketten. Bevalt mij wel (tot nu toe).
Het overgebleven karkas zit nu in de pan om kippenbouillon te maken.
Kip op een blikje radler, lekker in de rub. Eerste 1,5 uur rustig gerookt op 100 graden met een beetje appelhout. Het laatste uur de waterbak uit de WSM, de kip gelakt met bbq saus en de temperatuur wat omhoog.
De rub en bbq saus zijn eigen creaties.
Lekker gegeten met salade en krielaardappeltjes. Het was weer top.
Voor de eerste keer gewerkt met ecobrasa briketten. Bevalt mij wel (tot nu toe).
Het overgebleven karkas zit nu in de pan om kippenbouillon te maken.