BasBQ
Beef en Steak

Wederom een kipje

 
 

Robin

Sprokkelaar
Berichten
40
Ik hou ervan, dus vandaag weer lekker kip bereid op de WSM.
Kip op een blikje radler, lekker in de rub. Eerste 1,5 uur rustig gerookt op 100 graden met een beetje appelhout. Het laatste uur de waterbak uit de WSM, de kip gelakt met bbq saus en de temperatuur wat omhoog.
De rub en bbq saus zijn eigen creaties.
Lekker gegeten met salade en krielaardappeltjes. Het was weer top.

Voor de eerste keer gewerkt met ecobrasa briketten. Bevalt mij wel (tot nu toe).

Het overgebleven karkas zit nu in de pan om kippenbouillon te maken.

IMG_20210403_131108616.jpg
IMG_20210403_152702097_HDR.jpg
IMG_20210403_172026653_HDR.jpg
IMG_20210403_174300729.jpg
 
Wat een trotse dame, welkom bij de Tokkies
 
Een kippetje smaakt altijd.
Proficiat met je sticker.
 
Lekker kippetje!
Ik zie daar een mooie creatieve oplossing voor de thermometer 🌡️👌🏻
Lijmklem erop en gaan!
 
Mooie chicky. Die zal gesmaakt hebben.
Gracias met de tokkie 🐓 award.
 
Gefeliciteerd met de sticker! Wat mijn aandacht het meeste trok is de lijmklem haha.
 
Gefeliciteerd met de sticker! Wat mijn aandacht het meeste trok is de lijmklem haha.
Werkt perfect, is super goedkoop (hebben de meesten toch ongebruikt liggen) en wisselt makkelijk tussen de weber ketel en smokey mountain.
 
kip van de bbq is altijd lekker
lekker hoor
 
Lekker kippetje

Als je er zo van houd zal het vast vaker gemaakt worden.
Wellicht is een gietijzeren kipsitter dan wat voor je? Kan je de krieltjes er lekker bij leggen
 
Hey lekker kippetje komt hier weer voorbij, niks mis mee.
Vind m super lekker eruit zien! Gefeliciteerd met je tokkie! 🔥

En dan nog even over die tip:
een goed tip met die lijmklem, ga t gelijk proberen of dat met de weber Igrill ook kan, geweldig!(y)
 
Staat er mooi bij! Gefeliciteerd met je sticker 👏🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan