- Berichten
- 7.302
Beste BBQ-vrienden!
Nu het nieuwe seizoen gestart is... tijd voor een upgrade!

Mijn oude vinnen waren letterlijk doorgerot en helemaal lam. Flink poetsen en schuursponzen leverde dit op:

En van dit lelijke ding wilde ik ook af:

Mooie nieuwe vinnen:

Luxe aspan monteren zodat mijn OTO een OTP wordt... klopt dat of moet er dan ook een dekselhouder op?

Ik ben d'r blij mee!

Oh ja, deze zag er ook niet meer uit:

Deze is weer lekker strak... al valt dat verroeste kolenrooster nu wel weer extra op...

Dus dit is over... op Marktplaats zetten?

Ondertussen draaide mijn eitje lekker warm en ging ik pompoensoep maken:

Tussendoor een grillworstje uit het COC met Peter en mijn maten.

Bleek de zuurkool ook gereed om te proeven:

Lekker spekkie erbij (Golden Smokey Bacon) met maple syrup en Jack Daniels cured:

Heerlijke combi, de friszure zuurkool en het spekkie:

En mijn derde (en beste!) desembroodje met zonnepitten:

Topper!



Lekker bij de soep:

Echt een fijne dag die zondag!
Nu het nieuwe seizoen gestart is... tijd voor een upgrade!

Mijn oude vinnen waren letterlijk doorgerot en helemaal lam. Flink poetsen en schuursponzen leverde dit op:

En van dit lelijke ding wilde ik ook af:

Mooie nieuwe vinnen:

Luxe aspan monteren zodat mijn OTO een OTP wordt... klopt dat of moet er dan ook een dekselhouder op?

Ik ben d'r blij mee!

Oh ja, deze zag er ook niet meer uit:

Deze is weer lekker strak... al valt dat verroeste kolenrooster nu wel weer extra op...


Dus dit is over... op Marktplaats zetten?


Ondertussen draaide mijn eitje lekker warm en ging ik pompoensoep maken:

Tussendoor een grillworstje uit het COC met Peter en mijn maten.

Bleek de zuurkool ook gereed om te proeven:

Lekker spekkie erbij (Golden Smokey Bacon) met maple syrup en Jack Daniels cured:

Heerlijke combi, de friszure zuurkool en het spekkie:

En mijn derde (en beste!) desembroodje met zonnepitten:

Topper!



Lekker bij de soep:

Echt een fijne dag die zondag!