Hallo,
na een kort avontuur met de Boretti Vittoria deze toch maar verkocht en een Weber Master Touch 57 aangeschaft. De Boretti was mooi...maar praktisch onmogelijk om wat aan temperatuur regeling te doen. Leuke aanbieding bij VT wonen en voor 193? staat er nu een mooie Leisteen blauwe Weber te shinen. Eerste run: superstrak 140gr 2 uur met 1 brikettenhouder gevuld (restje supermarkt spul). Wat een verademing! Iberico ribs erop en deze waren heerlijk mals. Papa is weer blij
Er is mij echter een ding opgevallen aan de Weber. Er komt best wel wat rook onder de ketel vandaan. Voornamelijk aan de voorzijde. Iemand anders hier ook last van of heb ik een maandagmorgen gevalletje ontvangen? :-/
na een kort avontuur met de Boretti Vittoria deze toch maar verkocht en een Weber Master Touch 57 aangeschaft. De Boretti was mooi...maar praktisch onmogelijk om wat aan temperatuur regeling te doen. Leuke aanbieding bij VT wonen en voor 193? staat er nu een mooie Leisteen blauwe Weber te shinen. Eerste run: superstrak 140gr 2 uur met 1 brikettenhouder gevuld (restje supermarkt spul). Wat een verademing! Iberico ribs erop en deze waren heerlijk mals. Papa is weer blij

Er is mij echter een ding opgevallen aan de Weber. Er komt best wel wat rook onder de ketel vandaan. Voornamelijk aan de voorzijde. Iemand anders hier ook last van of heb ik een maandagmorgen gevalletje ontvangen? :-/