Dag,
vandaag ben heb ik m'n seizoen maar weer geopend.
Ik wilde wat chicken wings op m'n Weber Master Touch gooien en op zich was het allemaal wel aardig goed gegaan. Maar de temperatuur liep niet hoog op... hij kwam niet eens tot de 190 graden :S
Mijn vraag is nu of dit komt doordat het een ketel is en de buitentemperatuur niet boven de 8 graden uitkomt?
Alle roosters stonden vol open, dus hij stond op standje give-me-hell zeg maar. Ook aantal kolen erop zou gewoon normaal moeten zijn.
vandaag ben heb ik m'n seizoen maar weer geopend.
Ik wilde wat chicken wings op m'n Weber Master Touch gooien en op zich was het allemaal wel aardig goed gegaan. Maar de temperatuur liep niet hoog op... hij kwam niet eens tot de 190 graden :S
Mijn vraag is nu of dit komt doordat het een ketel is en de buitentemperatuur niet boven de 8 graden uitkomt?
Alle roosters stonden vol open, dus hij stond op standje give-me-hell zeg maar. Ook aantal kolen erop zou gewoon normaal moeten zijn.