- Berichten
- 80
Vandaag samen met foum lid 'Hochsten' 600 km gereden naar Joure in Friesland (en terug) voor de Weber Grill Academy bij Reitse Spanninga. (http://www.reitsespanninga.nl/)
Geweldige dag was het, waarbij Reitse met veel passie en op een amusante manier je leert een kerstmenu te maken met behulp van de barbecue.
Ik zag nu net pas dat al verschillende (oa Noskos, Fritz en Leo) al bij Reitse geweest waren de afgelopen jaren.
Zij wisten dus al hoe leuk en lekker Reitse het brengen kan.
Ik weet zeker dat ik zelf komend jaar weer terug wil om meer te leren en te snoepen
Menu:
Geschroeide coquilles St Jacques
Gerold in Parma bacon met parel cous-cous salade
en limoen mayonaise
***
Eigen gerookte rookworst, gegrilde appel en spek met zuurkool
***
Hert
Cantharellen jus
Dauphine aardappelen
Ouderwetse gestoofde rode kool
***
Stoofperen met sinaasappel eiwitschuim
Een kleine foto impressie: (helaas vergeten foto's te maken van gang 1 en 2)





Geweldige dag was het, waarbij Reitse met veel passie en op een amusante manier je leert een kerstmenu te maken met behulp van de barbecue.
Ik zag nu net pas dat al verschillende (oa Noskos, Fritz en Leo) al bij Reitse geweest waren de afgelopen jaren.
Zij wisten dus al hoe leuk en lekker Reitse het brengen kan.

Ik weet zeker dat ik zelf komend jaar weer terug wil om meer te leren en te snoepen

Menu:
Geschroeide coquilles St Jacques
Gerold in Parma bacon met parel cous-cous salade
en limoen mayonaise
***
Eigen gerookte rookworst, gegrilde appel en spek met zuurkool
***
Hert
Cantharellen jus
Dauphine aardappelen
Ouderwetse gestoofde rode kool
***
Stoofperen met sinaasappel eiwitschuim
Een kleine foto impressie: (helaas vergeten foto's te maken van gang 1 en 2)




