- Berichten
- 5.629
Nu zijn wij hier thuis gek op gesmolten Camembert van de BBQ, wij zijn erachter gekomen dat niet elke Camembert hiervoor geschikt is
De laatste tijd hadden we te maken met Camemberts die niet goed wilden smelten, dachten eerst dat het aan ons lag (bereidingswijze)
BBQ 180-200 graden Celsius en dan de Camembert er 30 minuten op.
Maar eens een andere Camembert geprobeerd en deze gaat heel goed, al meerdere keren een perfect resultaat.
Niet geschikt is Camembert van President, deze wordt niet mooi vloeibaar, het huismerk van Jumbo witte verpakking met zwart opschrift is ook niet geschikt.
Het oude huismerk van Jumbo, rood witte verpakking was dat wel.
Hoe het komt dat de ene Camembert wel goed smelt en de andere niet zou ik niet weten misschien dat iemand hier op het forum daar uitspraak over kan doen.
De Camembert op de foto is van Le Rustique en die smelt perfect.
De laatste tijd hadden we te maken met Camemberts die niet goed wilden smelten, dachten eerst dat het aan ons lag (bereidingswijze)
BBQ 180-200 graden Celsius en dan de Camembert er 30 minuten op.
Maar eens een andere Camembert geprobeerd en deze gaat heel goed, al meerdere keren een perfect resultaat.
Niet geschikt is Camembert van President, deze wordt niet mooi vloeibaar, het huismerk van Jumbo witte verpakking met zwart opschrift is ook niet geschikt.
Het oude huismerk van Jumbo, rood witte verpakking was dat wel.
Hoe het komt dat de ene Camembert wel goed smelt en de andere niet zou ik niet weten misschien dat iemand hier op het forum daar uitspraak over kan doen.
De Camembert op de foto is van Le Rustique en die smelt perfect.
