BasBQ
Beef en Steak

Wat voor vlees is dit?

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
575
Onlangs dit stuk bij de Sligro gekocht maar ik weet niet meer wat het is . Kan iemand me helpen?
998d018ee67244f39c1052e92542a6b5.jpg

4da392ea3149b5e28ff400288a97dfe0.jpg


Het was een amerikaans gesneden stuk dacht ik.

BVD


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Flank? Gesplitste sucade?
 
Kun je de aankoopgeschiedenis van Sligro niet terugzien? Of makkelijker nog, heb je de bon nog?  :)

Als ik dit plaatje bekijk lijkt het op tri-tip/ezeltje, maar dan zonder de dunnere punt
 
Wat ga je ermee doen? En vooral hoe smaakt hij?

Kwam toevallig ook een ezeltje tegen in de winkel maar heb hem laten liggen omdat ik niet weet hoe en wat.

Gr. Mzn
 
Net tri trippie op en vooral doen hoor. Niet laten liggen. Enneh je hebt daar wel een flinke jongen liggen want het puntje ontbreekt nog!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
341e5a4ab94e3ac6f4aa12ce7cd89f23.jpg
0524f1651a1a768102f79f7436df2d0f.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er lekker uit, lust ik.  :) !

Tot welke temperatuur heb je hem afgegrild?
 
Als ik dit plaatje bekijk lijkt het op tri-tip/ezeltje, maar dan zonder de dunnere punt
[/quote]

Hoi Ceriel
Mooie uitleg met foto's .
Dank voor het delen.
 
Op m'n Saffire heerlijk laten pruttelen op 130 graden tot ongeveer 48 graden. Daarna gegril tot 55 graden even rusten en je hebt dit. 61 graden en medium. Prima niks aan doen. Er zijn diverse natte marinades maar dat is eigenlijk zonde van het vlees. Deze komt van Aalvink en met alleen een simpele basisrub en een handje hickerysnippers zou ik zeggen perfect.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan