E
Eindelijk een OTP
Gast
Afgelopen vrijdag lekker hapje eten gemaakt voor vrienden. Nou wonen die in de randstad en wij midden tussen de aspergevelden, dus een drie gangen aspergemenu op tafel gezet.
Normaal gaat er een standaard plakje ham bij de asperges, nu zelf wat gerommeld.
Slager had geen beenham (alleen nog gemarineerde, dus nee)
Toen maar een kilo varkensfilet meegenomen. Alleen wat Tods Dirt en gerookte peper erop (thanks Mac >
< ) en op de grote weber ermee.
Na drie en half uur een kerntemperatuur van 59 graden. Even een 20 minuutjes laten rusten en aangesneden. Was heerlijk
Paar plaatjes:





Normaal gaat er een standaard plakje ham bij de asperges, nu zelf wat gerommeld.
Slager had geen beenham (alleen nog gemarineerde, dus nee)
Toen maar een kilo varkensfilet meegenomen. Alleen wat Tods Dirt en gerookte peper erop (thanks Mac >

Na drie en half uur een kerntemperatuur van 59 graden. Even een 20 minuutjes laten rusten en aangesneden. Was heerlijk


Paar plaatjes:




