BasBQ
Beef en Steak

Wat voor bij de asperges. . . .

  • Onderwerp starter Eindelijk een OTP
  • Startdatum
E

Eindelijk een OTP

Gast
Afgelopen vrijdag lekker hapje eten gemaakt voor vrienden. Nou wonen die in de randstad en wij midden tussen de aspergevelden, dus een drie gangen aspergemenu op tafel gezet.
Normaal gaat er een standaard plakje ham bij de asperges, nu zelf wat gerommeld.

Slager had geen beenham (alleen nog gemarineerde, dus nee)
Toen maar een kilo varkensfilet meegenomen. Alleen wat Tods Dirt en gerookte peper erop (thanks Mac >:D< ) en op de grote weber ermee.
Na drie en half uur een kerntemperatuur van 59 graden. Even een 20 minuutjes laten rusten en aangesneden. Was heerlijk  :)  :)
Paar plaatjes:









 
hoort idd niet bij het receptendeel, ik zal hem verplaatsen.

Ziet er wel zeer smaakvol uit
 
Dank voor het verplaatsen en excuus voor het verkeerd posten.
Maar moet ie dan niet onder low and slow na 3,5 uur rustig garen en roken? Nou ben ik echt van het padje  :blush:
 
Zo ff de plaatjes in het groot kijken, het ziet er heerlijk uit Erik  B-).
Klasse hoor  :)

Mac
 
Hmm lekker..
Ik had er zondag ook een gemaakt was doorgegaan tot 62 gr. Het is heerlijk vlees
 
Eindelijk een OTP zei:
Dank voor het verplaatsen en excuus voor het verkeerd posten.
Maar moet ie dan niet onder low and slow na 3,5 uur rustig garen en roken? Nou ben ik echt van het padje  :blush:

In het receptendeel moet je de recepten helemaal netjes uitschrijven, zodat mensen het precies na kunnen maken.
Maar verder lijkt dit mij ook meer iets voor de L&S sectie.

Maarre...waar het ook thuis hoort....dit ziet er heerlijk uit zeg!
 
Ik had graag een vorkje meegeprikt!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan