BasBQ
Beef en Steak

Wat te doen met "restjes"

 
 
 

de volle

Gemarineerd
Berichten
1.052
Gisteren kipfilet gerookt en daar had ik nog een kleine kilo afsnijdsels van over. Toen ik de filets uit de zak haalde leek het wel of ze het vlees van het karkas afgetrokken hadden. Dit waren geen mooie filets. Dus besloten om een idonesische schotel te maken. Ui knoflook sambal sojasaus wat peper en zout beetje gember bouilonblokje even aangefruit kip erbij en toen de Q dicht gedaan. Temperatuur op 135 gr. Paar uurtjes later open gedaan en geproefd. Lekker lekker heel erg lekker.
IMG20201016143320.jpg

Tijdje later
IMG20201016160557 (2).jpg

Geproefd : verrukkelijk
Zou die morgen nog lekkerder zijn?
Vandaag de andere stoof met kip gegeten die kwam van de kookplaat dus niet waardig om hier te tonen. Was wel lekker.
 
Lijkt me erg lekker.
 
Mooi gemaakt van de 'restjes'. Heb je misschien wat meer info met betrekking tot het recept?
 
Niet verkeerd om zo restjes op te maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan