- Berichten
- 357
Ik heb een neef die is slager en verzorgt vaak mooie diamanthazen voor me, nu vroeg ik hem laatst neem eens wat anders meer....bijvoorbeeld rib van het rund.
Onderstaand stukje vlees is het resultaat, het ziet er magerder uit dan ik had verwacht en meet niet goed wat ik hier mee zal doen.
Het zijn 3 ribben waarvan de botten 1x zijn doorgezaagd dus ik kan er 2 stukken van maken.
Wie heeft ervaring met z'n stukje vlees? Wat er mee te doen?
Gr John.
http://
http://
http://
http://
Onderstaand stukje vlees is het resultaat, het ziet er magerder uit dan ik had verwacht en meet niet goed wat ik hier mee zal doen.
Het zijn 3 ribben waarvan de botten 1x zijn doorgezaagd dus ik kan er 2 stukken van maken.
Wie heeft ervaring met z'n stukje vlees? Wat er mee te doen?
Gr John.
http://
http://
http://
http://