BasBQ
Beef en Steak

Wat te doen met dit mooie stukje vlees?

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
357
Ik heb een neef die is slager en verzorgt vaak mooie diamanthazen voor me, nu vroeg ik hem laatst neem eens wat anders meer....bijvoorbeeld rib van het rund.

Onderstaand stukje vlees is het resultaat, het ziet er magerder uit dan ik had verwacht en meet niet goed wat ik hier mee zal doen.
Het zijn 3 ribben waarvan de botten 1x zijn doorgezaagd dus ik kan er 2 stukken van maken.

Wie heeft ervaring met z'n stukje vlees? Wat er mee te doen?

Gr John.
http://
http://
http://
http://

 
Ik heb weleens beef ribs gedaan. Erg lekker maar die waren wel veel meer dooradert dan die jij hebt.
Het recept staat op mijn blog.
Er staat als ik het goed heb zo uit mijn hoofd ook een recept hier in Steven and Me voor runderribben.
 
Ja juist omdat het niet zo dooraderd is twijfel ik of ik het wat korter zal bereiden of juist lang en langzaam.
 
Thx, ik had ze nog niet gevonden!
 
Terug
Bovenaan Onderaan