- Berichten
- 948
Had nog een halve procureur inde vriezer die ik van de week maar eens ontdooid heb.
Het recept van Noskos gebruikt en gisteravond geinjecteerd en gerubt. Vanaf vanmorgen half 9 op de wsm en het wachten kon beginnen.
De 74 graden aangetikt en de de glaze aangebracht.... Tja en dan??? Het ruikt zo lekker en heb toch wel behoorlijke trek.....
Nu ben ik de trotse nieuwe bezitter van een WGA dus wat beter dan die voor het eerst aanslingeren en jawel onvervalste spiffs maken (met eigen gerookte bacon van vorige week).
Wat een feestje
(De kip op de foto is voor morgen haha)
Bedacht me nog net om op tijd een foto te maken
Het recept van Noskos gebruikt en gisteravond geinjecteerd en gerubt. Vanaf vanmorgen half 9 op de wsm en het wachten kon beginnen.
De 74 graden aangetikt en de de glaze aangebracht.... Tja en dan??? Het ruikt zo lekker en heb toch wel behoorlijke trek.....
Nu ben ik de trotse nieuwe bezitter van een WGA dus wat beter dan die voor het eerst aanslingeren en jawel onvervalste spiffs maken (met eigen gerookte bacon van vorige week).
Wat een feestje

(De kip op de foto is voor morgen haha)



Bedacht me nog net om op tijd een foto te maken
