Heb nu een aantal keer PP gemaakt en heb gemerkt dat de eindsaus van groot belang is voor eindresultaat. Mijn ervaring/smaak leert dat hoeveel je ook injecteerd of marineerd bij een groot stuk vlees dringt de smaak niet volledig door tot het midden.
Mijn persoonlijke favoriet is op het moment de droge rub die je gebruikt heb mixen met een blikje cola en geode scheut sweet baby rays. Soms gebruik ik nog wat varianten met worchestershire, azijn of bijvoorbeeld ketjap, maar de basis is altijd cola gek genoeg. Klinkt wellicht vreemd maar eigenlijk vervangt cola een hoop ingredienten die je vaker in eindsausen ziet zoals appelsap met suiker en azijn, cola is tenslotte behoorlijk zuur, zoet en kruidig.
Ben erg benieuwd wat jullie favoriet is.
Mijn persoonlijke favoriet is op het moment de droge rub die je gebruikt heb mixen met een blikje cola en geode scheut sweet baby rays. Soms gebruik ik nog wat varianten met worchestershire, azijn of bijvoorbeeld ketjap, maar de basis is altijd cola gek genoeg. Klinkt wellicht vreemd maar eigenlijk vervangt cola een hoop ingredienten die je vaker in eindsausen ziet zoals appelsap met suiker en azijn, cola is tenslotte behoorlijk zuur, zoet en kruidig.
Ben erg benieuwd wat jullie favoriet is.