- Berichten
- 3.095
Grote lappen vlees op de barbecue. Is dat nou bijzonder? Niet echt, dat doen velen van ons al tijden.
Is de garingsmethode dan bijzonder? Reverse sear, ach, dat doen de meesten van ons ook al tijden, dus daar schrikken we ook niet meer van.
Maar ja, als je deze lekker gerijpte Black Angus C?te de Boeuf's dan gezellig op de 47'er van mijn ouders ziet liggen, met alleen een beetje olijfolie en wat grof zeezout.
En je gooit ze bij een graad of 45 nog even om en om boven de kooltjes
En je ziet dan dit
En je eet dat dan op met een fijne chimmichurry (3 tenen knoflook, theelepel zout, 1/2 theelepel vers gemalen zwarte peper, 1 fijngehakte jalape?o, 1 fijn gehakt rood uitje, 2 e.l. rode wijnazijn, 1/4 cup extra vergine olijfolie, 1/4 cup fijngehakte bladpeterselie). Optioneel hoor, want het vlees is op zichzelf al fenomenaal.
Dan is de conclusie ondanks alles dat het toch weer heel bijzonder was. Bijzonder lekker
Is de garingsmethode dan bijzonder? Reverse sear, ach, dat doen de meesten van ons ook al tijden, dus daar schrikken we ook niet meer van.
Maar ja, als je deze lekker gerijpte Black Angus C?te de Boeuf's dan gezellig op de 47'er van mijn ouders ziet liggen, met alleen een beetje olijfolie en wat grof zeezout.

En je gooit ze bij een graad of 45 nog even om en om boven de kooltjes

En je ziet dan dit

En je eet dat dan op met een fijne chimmichurry (3 tenen knoflook, theelepel zout, 1/2 theelepel vers gemalen zwarte peper, 1 fijngehakte jalape?o, 1 fijn gehakt rood uitje, 2 e.l. rode wijnazijn, 1/4 cup extra vergine olijfolie, 1/4 cup fijngehakte bladpeterselie). Optioneel hoor, want het vlees is op zichzelf al fenomenaal.
Dan is de conclusie ondanks alles dat het toch weer heel bijzonder was. Bijzonder lekker
