BasBQ
Beef en Steak

Wat gebruik jij om Pulled Pork te maken?

 
 

rudik

Kooltjesharker
Berichten
201
Beste BBQ vrienden,

Wat ik mij nu afvraag," Wat gebruik jij om Pulled Pork te maken?"

Zelf heb ik een varkensschouder gebruikt maar ik lees ook: Procureur en Boston Butt.

De prijzen lopen ook nogal uiteen, van ?6,50/kilo tot ?12,--/kilo

Wat zijn de verschillen?
Welke heeft je voorkeur en waarom?
 
Ik bestel altijd procureur
 
Procureur, dat is vaak in de aanbieding bij Makro, en gaat heel goed.
 
Domi +1 :D
 
Hier ook procureur van de Makro! Goed en niet duur!
 
ik gebruik ook procureur, op wedstrijden mag je dit niet gebruiken
 
Ik ook procureur van de slager nu een keer met bot
Schouderkarbonade aan een stuk :)
 
150degrees zei:
Leo zei:
ik gebruik ook procureur, op wedstrijden mag je dit niet gebruiken

Waarom mag dit niet op een bbq wedstrijd?

Zo zijn nu eenmaal de wedstrijdregels. Je mag een schouder gebruiken of een Boston butt, of een Picnic. En hij moet minstens  4 pound ( bijna 1900 gram) wegen.
 
Voor thuisgebruik altijd procureur ook wel spiering of varkensnek genoemd. Bij wedstrijden gebruik ik de Boston Butt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan