Lorenzo
Sprokkelaar
- Berichten
- 48
Poulet jaune 1.5KG spatchcock
Indirect 160 graden op de BGE +-50 minuten daarna 30 minuten rusten.
Gekruid met;
-Andalus kruiden van Jonnie Boer, lekkere mediterrane mix met gerookte paprika als basis.
-Jus en zeste van een citroen.
-Maldon zout.
-Verse rozemarijn en tijm.
Bijgerecht
-stokbrood
-ratatouille
Aubergine/courgette/paprika/sjalot/tomaat
Overal de zaadlijsten uitsnijden, ook bij de tomaten. Zo krijg je geen groentesoep.
Indirect 160 graden op de BGE +-50 minuten daarna 30 minuten rusten.
Gekruid met;
-Andalus kruiden van Jonnie Boer, lekkere mediterrane mix met gerookte paprika als basis.
-Jus en zeste van een citroen.
-Maldon zout.
-Verse rozemarijn en tijm.
Bijgerecht
-stokbrood
-ratatouille
Aubergine/courgette/paprika/sjalot/tomaat
Overal de zaadlijsten uitsnijden, ook bij de tomaten. Zo krijg je geen groentesoep.



