Beef en Steak

Warm gerookte forel met aspergesalade

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.175
Het aspergeseizoen is helaas weer ten einde.
Afgelopen vrijdag nog wat forelletjes met tuinkruiden en schijfje citroen gevuld en warm gerookt.
Gerookt met appelhout op een temp van 100C op de dome. Duurde iets langer dan verwacht. (50') tot een kern van 60 C in de rug.
Hierbij een prima aspergesalade en een vino uit Limburg.

IMG_8765.jpg
IMG_8766.jpg
IMG_8768.jpg
IMG_8769.jpg
 
Wat Frits zegt idd. mijn hoofd is wel weer even blij nu...
 
Zalig zeg, asperge salade, leuk idee!
 
Mooi, hoelang heb je ze gerookt? met dat vel zullen ze misschien niet zo snel de rook opnemen?
Zie regel drie...🤔

Klopt, je proeft het wel en visvlees is wat steviger
 
Mooie en lekkere afsluiter van het aspergeseizoen! Die zwemmen zo naar binnen haha!
 
Terug
Bovenaan Onderaan