Na alle catchy en pun intented titels kan ik natuurlijk niet achter blijven 
Vandaag stond op het programma, pulled beef!
Stond op de to do bbq list en ik ben echt gek op beef.
Gisteren avond al in de rub gezet, lichtjes geïnjecteerd met runderbouillon en vanochtend om 11 uur lag die erop.
Om half 7 was de temperatuur 91 graden en kon ik er zonder weerstand door heen prikken. 3 kwartier laten rusten en toen had ik gewoon honger!
Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar! Eet de rest van de week ook pulled beef
De beste raad is voorraad zeggen we dan maar. Hierbij de foto's!

Vandaag stond op het programma, pulled beef!
Stond op de to do bbq list en ik ben echt gek op beef.
Gisteren avond al in de rub gezet, lichtjes geïnjecteerd met runderbouillon en vanochtend om 11 uur lag die erop.
Om half 7 was de temperatuur 91 graden en kon ik er zonder weerstand door heen prikken. 3 kwartier laten rusten en toen had ik gewoon honger!
Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar! Eet de rest van de week ook pulled beef
