Het weer is perfect, het recept van Mike erbij, spek ingeslagen, voorbereidingen gereed. Kortom tijd voor het Walchers Gilden spek!
Afgelopen dinsdag de 1kg spek in de marinade gezet en vervolgens maar geduld hebben tot vrijdag.
De BBQ opgestookt tot ongeveer 100 graden, het appelhout is gekloofd en gedroogd, het "rookframe" in de Q en gaan met die handel.
Na een kleine 2 uur was de temperatuur van 72 graden bereikt en mochten ze aangesneden geworden. De gasten vonden t heerlijk en het smaakte inderdaad voortreffelijk!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thnx Mike v R voor t recept!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Afgelopen dinsdag de 1kg spek in de marinade gezet en vervolgens maar geduld hebben tot vrijdag.
De BBQ opgestookt tot ongeveer 100 graden, het appelhout is gekloofd en gedroogd, het "rookframe" in de Q en gaan met die handel.
Na een kleine 2 uur was de temperatuur van 72 graden bereikt en mochten ze aangesneden geworden. De gasten vonden t heerlijk en het smaakte inderdaad voortreffelijk!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thnx Mike v R voor t recept!






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk