Genoten,
Ik heb net het spek van de Q gehaald en kon het niet weerstaan een stukje te proeven.
Het is geweldig, wat een smaak.
Ik heb het spek met het vet op het rooster gelegd.
Las zojuist de opmerking over de vochtplasjes die kunnen blijven staan. Het lijkt erop dat het geen invloed heeft gehad. Vanavond komen er wat vrienden eten en nu is mijn vraag hoe ik het spek op moet warmen om weer die zelfde sensatie te beleven. Mijn idee is in de oven een graad of 90??
Graag jullie advies!
Ik heb net het spek van de Q gehaald en kon het niet weerstaan een stukje te proeven.
Het is geweldig, wat een smaak.
Ik heb het spek met het vet op het rooster gelegd.
Las zojuist de opmerking over de vochtplasjes die kunnen blijven staan. Het lijkt erop dat het geen invloed heeft gehad. Vanavond komen er wat vrienden eten en nu is mijn vraag hoe ik het spek op moet warmen om weer die zelfde sensatie te beleven. Mijn idee is in de oven een graad of 90??
Graag jullie advies!