goedemiddag,
ik heb nu al een maand of vier a vijf wagyu picanha's en ribs in mijn vriezer liggen.
ik had daar ook burgers bij, maar die zijn op. :'( deze had ik ongerubd, naturel op de q gedaan en ze waren heerlijk van zichzelf.
nu heb ik nog twee ribs liggen en ook twee picanhas. nu vraag ik me met name af hoe ik de ribs moet bereiden. ik kan me niet voorstellen dat ik deze 5 uur moet low & slowen, omdat dit vlees van zichzelf al zo zacht is. ook durf ik ze niet goed te rubben, denk dat dat zonde zal zijn.
iemand idee?n?
alvast bedankt,
groetjes,
RR
ik heb nu al een maand of vier a vijf wagyu picanha's en ribs in mijn vriezer liggen.
ik had daar ook burgers bij, maar die zijn op. :'( deze had ik ongerubd, naturel op de q gedaan en ze waren heerlijk van zichzelf.
nu heb ik nog twee ribs liggen en ook twee picanhas. nu vraag ik me met name af hoe ik de ribs moet bereiden. ik kan me niet voorstellen dat ik deze 5 uur moet low & slowen, omdat dit vlees van zichzelf al zo zacht is. ook durf ik ze niet goed te rubben, denk dat dat zonde zal zijn.
iemand idee?n?
alvast bedankt,
groetjes,
RR