BasBQ
Beef en Steak

Wagyu entrecote

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
Vandaag een heerlijk stuk vlees gegrild. 250 gram Wagyu entrecote. 3 min per kant maar toch net iets te lang vond ik.
Wat ik mij afvroeg, direct van de Bastard in de folie en 10 min laten rusten. Toen ik hem uitpakte redelijk wat vocht in de folie... had ik hem langer moeten laten rusten of kan je hier iets anders aan doen?

5724ACEE-9F6C-4D74-9B80-D7F05B2F4F91.jpeg


E0C173F6-35F1-4DE7-8CFA-C8B51F772B9F.jpeg


D70880C3-4A7F-4902-8A36-BF609ABBDFD1.jpeg
 
Mooi stuk vlees, en plek zat om rondom te warmen
 
Mooi stuk vlees. Als ie iets te ver door is kan ook komen door inpakken na het grillen. Zo gaart het iets door. Je kan beter losjes afdekken onder de folie. Ziet er iig wel heel lekker uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan