- Berichten
- 537
Ik kijk op you tube relatief veel naar Amerikaanse kneuters. En het valt me daar op, dat ze vrijwel allemaal briketten gebruiken en vaak nog Weber ook.
Hier op het forum (en ik denk wel in heel Nederland) is de consensus van de serieuzere kneuter toch wel dat kokosbriketten vele malen prettiger zijn in gebruik. Constanter, langer, minder as, vriendelijker voor het milieu afijn dat is hier bekend.
Vanwaar toch dat verschil vraag ik me dan af? Er zijn echt veel pro's of semipro's aan het werk daar op you tube. Waarom dan toch vasthouden aan die (veelal) Weber briketten. Is dat echt alleen maar bijvoorbeeld om dat Weber ook Amerikaans is en de Amerikanen vinden alles uit Amerika nu eenmaal geweldig en veel beter?
Ik vroeg het me gewoon af
Hier op het forum (en ik denk wel in heel Nederland) is de consensus van de serieuzere kneuter toch wel dat kokosbriketten vele malen prettiger zijn in gebruik. Constanter, langer, minder as, vriendelijker voor het milieu afijn dat is hier bekend.
Vanwaar toch dat verschil vraag ik me dan af? Er zijn echt veel pro's of semipro's aan het werk daar op you tube. Waarom dan toch vasthouden aan die (veelal) Weber briketten. Is dat echt alleen maar bijvoorbeeld om dat Weber ook Amerikaans is en de Amerikanen vinden alles uit Amerika nu eenmaal geweldig en veel beter?
Ik vroeg het me gewoon af
