Net een nieuwe Weber aangeschaft. De eerste echte grote-jongens-bbq. 
Meteen al wel een vraagje.
Door het scharnierende deksel zit het ventilatierooster achteraan op het deksel.
Wat is dan de beste plaats om de brandstof en het vlees te leggen als ik indirect wat wil klaarmaken.
Geeft het uberhaupt een verschil als ik de kolen vooraan leg (waardoor de warmte schuin richting ventilatie gaat) of als ik de kolen recht onder het ventilatiegat leg?
Mss een domme vraag maar als noob probeer ik zoveel mogelijk info te verzamelen zodat het eerste probeersel toch niet meteen een fout gzlopen crematie wordt.
Alvast bedankt
Meteen al wel een vraagje.
Door het scharnierende deksel zit het ventilatierooster achteraan op het deksel.
Wat is dan de beste plaats om de brandstof en het vlees te leggen als ik indirect wat wil klaarmaken.
Geeft het uberhaupt een verschil als ik de kolen vooraan leg (waardoor de warmte schuin richting ventilatie gaat) of als ik de kolen recht onder het ventilatiegat leg?
Mss een domme vraag maar als noob probeer ik zoveel mogelijk info te verzamelen zodat het eerste probeersel toch niet meteen een fout gzlopen crematie wordt.
Alvast bedankt