Bushie
Kooltjesharker
- Berichten
- 149
Vrienden.
In ben 63 en half indo.
Dus ik leerde als eerste saté.
Knoflook ,ui en ketjap. Pindasaus ( pindakaas , koffiemelk suiker , zout en peper en weer ketjap ).Kip of varken
Ik vond het leuk andere te laten genieten dus meestal stond ik achter de Bbq.
Dan word je uitgenodigd op een Bbq , worst en salade ( rauwkost ,aardappel en huzaren). De dag er na salade en worst.
De sausjes waren meestal van Duvis ,paté , carnaval , of van Calvé de kerrie, zigeunersaus of bbqsaus. En natuurlijk Stokbrood.
Ik zou het leuk vinden, als de eerste ervaringen willen delen.
Soms ( misschien herkennen jullie dat ) het is warm je heb een drukke week achter de rug , of zit gewoon in een huisje of bij de tent maar je toch die maak je die Bbq van vroeger.
Wat is die van jou ??
In ben 63 en half indo.
Dus ik leerde als eerste saté.
Knoflook ,ui en ketjap. Pindasaus ( pindakaas , koffiemelk suiker , zout en peper en weer ketjap ).Kip of varken
Ik vond het leuk andere te laten genieten dus meestal stond ik achter de Bbq.
Dan word je uitgenodigd op een Bbq , worst en salade ( rauwkost ,aardappel en huzaren). De dag er na salade en worst.
De sausjes waren meestal van Duvis ,paté , carnaval , of van Calvé de kerrie, zigeunersaus of bbqsaus. En natuurlijk Stokbrood.
Ik zou het leuk vinden, als de eerste ervaringen willen delen.
Soms ( misschien herkennen jullie dat ) het is warm je heb een drukke week achter de rug , of zit gewoon in een huisje of bij de tent maar je toch die maak je die Bbq van vroeger.
Wat is die van jou ??