- Berichten
- 4.941
Na jaren persoonlijk onderzoek gedaan te hebben wat te eten met Carnaval komen altijd de 3V’s naar voren Veul Vet Vleas 
Dus ben ik met die gedachten aan de gang gegaan. En heb een Hamburgertje gemaakt.
1,5kg Rundergehakt gehaald. Een Turks broad. Krop slaj, juinen, tomaten, gele paprika, pak ouwe keas, vette mayo en ketchup.
Gehakt heb ik gemaakt volgens Noskos zijn MOINKs recept. Alleen heb ik KillerHogs The BBQ Rub gebruikt i.p.v. de Italiaanse kruiden.
Vlees in een taartvorm gedaan om in vorm te komen. Daarna wat gaatjes geprikt. Handje bruine basterdsuiker er over. En vervolgens de inhoud van een klein flesje Jack.
Hamburgertje vervolgens in de koelkast gezet zodat de Jack kon intrekken. En het gehakt wat kon opstijven.
Tijd om het ei aan te steken en op 110gr te laten komen. Blokje eik er bij voor wat rooksmaak. En de ster van de show mocht op komen draven.
Op dun Q mej die handel
Lekker low en slow voor ruim 2,5u. Toen was de kern zn 60gr. Flink wat lappen kaas er op gedaan en de klep weer dicht. Voor een half uurtje. Toen was de burger medium. En klaar voor het broodje.
Het opbouwen kon beginnen. Het is toch best wel lachen als je zn mega ding aan het maken bent.
Past precies
En klaar is het burgertje.
Man, deze keer heb ik me echt gewonnen moeten geven. Ik heb maar een derde van de burger op gekregen
Gelukkig was er hulp. En is alles toch netjes opgegaan. Leuk project om eens gemaakt te hebben. En iedereen krijgt toch een grijns op zn gezicht bij het zien van deze burger.
Bedankt voor het kijken
Bram.

Dus ben ik met die gedachten aan de gang gegaan. En heb een Hamburgertje gemaakt.
1,5kg Rundergehakt gehaald. Een Turks broad. Krop slaj, juinen, tomaten, gele paprika, pak ouwe keas, vette mayo en ketchup.
Gehakt heb ik gemaakt volgens Noskos zijn MOINKs recept. Alleen heb ik KillerHogs The BBQ Rub gebruikt i.p.v. de Italiaanse kruiden.


Vlees in een taartvorm gedaan om in vorm te komen. Daarna wat gaatjes geprikt. Handje bruine basterdsuiker er over. En vervolgens de inhoud van een klein flesje Jack.




Hamburgertje vervolgens in de koelkast gezet zodat de Jack kon intrekken. En het gehakt wat kon opstijven.
Tijd om het ei aan te steken en op 110gr te laten komen. Blokje eik er bij voor wat rooksmaak. En de ster van de show mocht op komen draven.


Op dun Q mej die handel

Lekker low en slow voor ruim 2,5u. Toen was de kern zn 60gr. Flink wat lappen kaas er op gedaan en de klep weer dicht. Voor een half uurtje. Toen was de burger medium. En klaar voor het broodje.


Het opbouwen kon beginnen. Het is toch best wel lachen als je zn mega ding aan het maken bent.

Past precies





En klaar is het burgertje.


Man, deze keer heb ik me echt gewonnen moeten geven. Ik heb maar een derde van de burger op gekregen

Gelukkig was er hulp. En is alles toch netjes opgegaan. Leuk project om eens gemaakt te hebben. En iedereen krijgt toch een grijns op zn gezicht bij het zien van deze burger.
Bedankt voor het kijken
Bram.
Laatst bewerkt: