- Berichten
- 7.146
Op de valreep nog even tijd genomen voor een fotomomentje; picanha!
Vetkant ingesneden en het stukje Angus gemasseerd met wat Himalayazout.

De Monolith naar 120gr gebracht en vlees tot 42 gr indirect gebracht

Een paar hickory-snippers voor de rook

Na een klein uurtje:

Ondertussen de WGA heet gestookt met de kleine stukken houtskool onder uit de zak, en het vlees van een streepje voorzien:

Omgedraaid, en er was vuur,

vuur,

veel vuur!

Even laten rusten en aangesneden:

Alleen zout was voldoende, wat een smaak!
Vetkant ingesneden en het stukje Angus gemasseerd met wat Himalayazout.

De Monolith naar 120gr gebracht en vlees tot 42 gr indirect gebracht

Een paar hickory-snippers voor de rook

Na een klein uurtje:

Ondertussen de WGA heet gestookt met de kleine stukken houtskool onder uit de zak, en het vlees van een streepje voorzien:

Omgedraaid, en er was vuur,

vuur,

veel vuur!


Even laten rusten en aangesneden:

Alleen zout was voldoende, wat een smaak!