Beste leden,
Hebben we hier een buitenkook expert? Iemand die veel met DO enz kookt, maar niet op de BBQ?
Ik wil namelijk wat spullen aanschaffen hiervoor. DO en Skillet(s). Ik ga uit van DO met pootjes en deksel met opstaande rand.
Maar heb toch wat vragen, noem me een amateur .. is al een compliment
Paar jaar geleden op een natuurcamping al wat ervaring op gedaan met huurspullen.. maar ik kom er even geen wijs meer uit.
Ik ga dit jaar voor eerst als alleenstaande vader kamperen, op een camping met veel vuurplaatsen (tenzij verboden door droog weer)
Enfin:
Is een standaard vuurschaal prima om je DO en of Skillet op kwijt te kunnen? (Hebben ze bijvoorbeeld voor weinig bij winkels als Xenos)
Kan ik een DO/Skllet ook gewoon in het vuur zetten? Niet middenin, maar, zeg maar, wat brandende houtjes eronder leggen en erop leggen?
Als ik er voor zou kiezen met briketten(vaak de meest gebruikte warmte volgens mij) is dat niet enorm zonde van de briketten ? Als in.. er zijn er nogal wat nodig... Gaat m'n doos ecobrasa zo leeg?
Hoe om gaan met een DO en Skillet allebei op 1 moment gebruiken? Skillet voor bijv vlees ofzo...en DO voor whatever...
Hoop dat iemand me op weg kan helpen. Want dit moet het summum zijn van lekker kamperen en basic koken (en toch prachtige maaltijden willen maken).
Als er tips zijn voor goede boeken ofzo.. houd ik me ook aanbevolen hoor.
Hoop dat m'n vragen beetje helder zijn .. ik krijg het in m'n hoofd niet duidelijk
Dank!
Hebben we hier een buitenkook expert? Iemand die veel met DO enz kookt, maar niet op de BBQ?
Ik wil namelijk wat spullen aanschaffen hiervoor. DO en Skillet(s). Ik ga uit van DO met pootjes en deksel met opstaande rand.
Maar heb toch wat vragen, noem me een amateur .. is al een compliment
Paar jaar geleden op een natuurcamping al wat ervaring op gedaan met huurspullen.. maar ik kom er even geen wijs meer uit.
Ik ga dit jaar voor eerst als alleenstaande vader kamperen, op een camping met veel vuurplaatsen (tenzij verboden door droog weer)
Enfin:
Is een standaard vuurschaal prima om je DO en of Skillet op kwijt te kunnen? (Hebben ze bijvoorbeeld voor weinig bij winkels als Xenos)
Kan ik een DO/Skllet ook gewoon in het vuur zetten? Niet middenin, maar, zeg maar, wat brandende houtjes eronder leggen en erop leggen?
Als ik er voor zou kiezen met briketten(vaak de meest gebruikte warmte volgens mij) is dat niet enorm zonde van de briketten ? Als in.. er zijn er nogal wat nodig... Gaat m'n doos ecobrasa zo leeg?
Hoe om gaan met een DO en Skillet allebei op 1 moment gebruiken? Skillet voor bijv vlees ofzo...en DO voor whatever...
Hoop dat iemand me op weg kan helpen. Want dit moet het summum zijn van lekker kamperen en basic koken (en toch prachtige maaltijden willen maken).
Als er tips zijn voor goede boeken ofzo.. houd ik me ook aanbevolen hoor.
Hoop dat m'n vragen beetje helder zijn .. ik krijg het in m'n hoofd niet duidelijk
Dank!