Hoi allemaal.
Vraagje. Wil morgenavond een boston butt van 4.5 kilo erop gooien.
Zat te denken aan het recept van Dennis Noskos. Alleen daar wordt uitgegaan van een procureur van 2.5 kilo. 5 uur of 74 graden dan de glaze. 2 uur later inpakken tot 90.
Welke tijd zal ik aan moeten houden met de butt?
7 uur of 74 graden ofzo of langer?
Hij moet smiddags om 3 uur klaar zijn zaterdag haha. Alle tips zijn welkom
Greetszzz Jarwin
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Vraagje. Wil morgenavond een boston butt van 4.5 kilo erop gooien.
Zat te denken aan het recept van Dennis Noskos. Alleen daar wordt uitgegaan van een procureur van 2.5 kilo. 5 uur of 74 graden dan de glaze. 2 uur later inpakken tot 90.
Welke tijd zal ik aan moeten houden met de butt?
7 uur of 74 graden ofzo of langer?
Hij moet smiddags om 3 uur klaar zijn zaterdag haha. Alle tips zijn welkom
Greetszzz Jarwin
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk