Voor vandaag staat beenham op het menu. Ik heb een stuk van een kleine 2 kilo. Deze heb ik eergister uit de vriezer gehaald en in de koelkast gelegd. Tot mijn verbazing is deze nog steeds grotendeels bevroren, na 2 dagen. Meestal met bijv procureur is dit na 1 of 1,5 dag echt wel goed ontdooid.
Ik ben een beetje huiverig voor ontdooien in de magnetron/heet water etc. Vind ik altijd erg onnatuurlijk, en kans op een goede omgeving voor bacteriën. Of moet ik het er gewoon op gokken en half bevroren op de q leggen?
De ham is overigens wel vacuüm verpakt.
Ik ben een beetje huiverig voor ontdooien in de magnetron/heet water etc. Vind ik altijd erg onnatuurlijk, en kans op een goede omgeving voor bacteriën. Of moet ik het er gewoon op gokken en half bevroren op de q leggen?
De ham is overigens wel vacuüm verpakt.
Laatst bewerkt: