- Berichten
- 166
Beste mensen
Ik ben nu volgens het wedstrijd recept pulled pork aan het maken. Hij ligt we nu ongeveer een uurtje op onder een temperatuur van 115 graden.
Nu staat dit in het recept:
Na 5 uur of als de kerntemperatuur 74?C / 165?F is (wat het eerste gebeurd), smeer je het vlees in met opgewarmde PP Glaze.
Ik ga blue hogg saus gebruiken. Is het noodzakelijk dat ik dan deze saus eerst opwarm of kan ik hem koud opsmeren?
Alvast bedankt!
Foto's volgen
Ik ben nu volgens het wedstrijd recept pulled pork aan het maken. Hij ligt we nu ongeveer een uurtje op onder een temperatuur van 115 graden.
Nu staat dit in het recept:
Na 5 uur of als de kerntemperatuur 74?C / 165?F is (wat het eerste gebeurd), smeer je het vlees in met opgewarmde PP Glaze.
Ik ga blue hogg saus gebruiken. Is het noodzakelijk dat ik dan deze saus eerst opwarm of kan ik hem koud opsmeren?
Alvast bedankt!
