- Berichten
- 1.184
Hoi allemaal,
Ik wil graag volgende week zondag babi pangang klaarmaken maar vertrek van deze zaterdag tot volgende week zaterdag op vakantie. Vermoedelijk ben ik pas zaterdagavond terug thuis en het liefst marineer ik de babi pangang minstens 24 uur.
Nu had ik bedacht dat ik misschien vrijdag al een procureur kan halen bij de Hanos. Dan leg ik deze vrijdag in de marinade en vacumeer ik hem met marinade. Kan ik dan zaterdag, voor ik op vakantie vertrek, de procureur in de vriezer leggen om hem de zaterdag er na er weer uit te halen om zondag te bereiden?
Alvast bedankt!
Marc
Ik wil graag volgende week zondag babi pangang klaarmaken maar vertrek van deze zaterdag tot volgende week zaterdag op vakantie. Vermoedelijk ben ik pas zaterdagavond terug thuis en het liefst marineer ik de babi pangang minstens 24 uur.
Nu had ik bedacht dat ik misschien vrijdag al een procureur kan halen bij de Hanos. Dan leg ik deze vrijdag in de marinade en vacumeer ik hem met marinade. Kan ik dan zaterdag, voor ik op vakantie vertrek, de procureur in de vriezer leggen om hem de zaterdag er na er weer uit te halen om zondag te bereiden?
Alvast bedankt!
Marc