- Berichten
- 17
Goedemorgen!
Zoals gevraagd, zal ik mij hierbij even voorstellen.
Ik ben Bas, 28 jaar en ik kom uit Den Helder, daar woon ik samen met mijn vriendin, hond en kat.
Na tientallen filmpjes gekeken te hebben van Dennis en Marcel, ben ik enthousiast geraakt over het "echte" barbecueën. Nadat ik bijna elke woord kon voorspellen bij Dennis zijn filmpjes, zei me vriendin "misschien moet je zelf maar is een bbq kopen", ik dacht: dat ga ik doen!
Na een googletje werd ik overweldigd door de grootte hoeveelheid keuze aan barbecues. Na het lezen van het boek van Dennis en zijn artikel over de beste bbq van 2021, was ik er over uit. Ik wilde graag de flexibiliteit van goed low&slow kunnen barbecueën en soms ook simpel kunnen grillen, maar nog niet de hoofdprijs betalen. Ik kwam uit op de weber master touch premium SE e-5775, deze heb ik dan ook besteld en is gister binnengekomen.
Gelijk aan de gang gegaan, want de Noskos kruiden en bbq saus lagen al te wachten. Het eerste recept dat ik gemaakt heb waren de Moink balls, die waren super lekker!
Temperatuur ging iets te hoog en ik had wat te weinig spek voor m'n ballen, maar voor de eerste keer prima resultaat al zeg ik het zelf.
Als iemand nog tips, tricks of bepaalde posts op dit forum weten, die ik beslist gezien moet hebben over deze bbq dan hoor ik graag!
Groet,
Bas
Zoals gevraagd, zal ik mij hierbij even voorstellen.
Ik ben Bas, 28 jaar en ik kom uit Den Helder, daar woon ik samen met mijn vriendin, hond en kat.
Na tientallen filmpjes gekeken te hebben van Dennis en Marcel, ben ik enthousiast geraakt over het "echte" barbecueën. Nadat ik bijna elke woord kon voorspellen bij Dennis zijn filmpjes, zei me vriendin "misschien moet je zelf maar is een bbq kopen", ik dacht: dat ga ik doen!
Na een googletje werd ik overweldigd door de grootte hoeveelheid keuze aan barbecues. Na het lezen van het boek van Dennis en zijn artikel over de beste bbq van 2021, was ik er over uit. Ik wilde graag de flexibiliteit van goed low&slow kunnen barbecueën en soms ook simpel kunnen grillen, maar nog niet de hoofdprijs betalen. Ik kwam uit op de weber master touch premium SE e-5775, deze heb ik dan ook besteld en is gister binnengekomen.
Gelijk aan de gang gegaan, want de Noskos kruiden en bbq saus lagen al te wachten. Het eerste recept dat ik gemaakt heb waren de Moink balls, die waren super lekker!
Temperatuur ging iets te hoog en ik had wat te weinig spek voor m'n ballen, maar voor de eerste keer prima resultaat al zeg ik het zelf.
Als iemand nog tips, tricks of bepaalde posts op dit forum weten, die ik beslist gezien moet hebben over deze bbq dan hoor ik graag!
Groet,
Bas