BasBQ
Beef en Steak

Voorstelronde

 

domp

Vuurmaker
Berichten
79
Whoops.. ik zie dat ik me nog niet heb voorgesteld...

Mijn naam is Dick, ik ben inmiddels 54 en dit jaar besloten om te stoppen met het cremeren van vlees in de zomermaanden.

Zoals de meeste van jullie ben ik begonnen met q'en op een eenvoudige ketel waar veel vlees zwart op werd. een paar geleden kocht ik een  gasser van Coleman en daarmee ging het beter en werd steeds het steeds leuker maar zo'n gasser geeft niet een echt bbq gevoel dus dit jaar maar is wat dieper op de materie ingedoken en besloten om een UDS te gaan bouwen  :D  Deze UDS beviel zo goed dat het nu een beetje uit de hand is gelopen qua bbq's hier. Inmiddels staan er hier naast de gasser en de UDS een jupiler barrel, een chinees keramisch eitje en een weber MTP.

Deze site heeft zeker bijgedragen aan mijn nieuwe uit de hand gelopen hobby!
 
hoi Dick,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom!
 
Dick, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan