W
witalik
Gast
Hallo iedereen ik ben Witalik.
Groot fan van het barbeqeuen en alles eromheen (lees zon en bier) ik heb een Barbecook Manua 2 gasbarbeque. Misschien wel vloeken in de kerk, hoop dat ik wel wat dingen kan doen op low en slow bijvoorbeeld
Handicap van mij is wel met deze barbeque dat ik nog niet gewend ben aan de gietijzeren roosters. Het blijft bij mij constant plakken het vlees. Ik weet dat je het dan langer moet laten liggen maar dat gaat me nog niet goed af, met zo'n glimmend dun rooster gaat dat een stuk makkelijker.
Ik zet ook als ik aan het barbequen ben met de barbecook het vuur op de laagste stand want dan gaat het al zeer hard. Zijn er meer mensen met de Manua 2 die hier ervaring mee hebben ?
Groot fan van het barbeqeuen en alles eromheen (lees zon en bier) ik heb een Barbecook Manua 2 gasbarbeque. Misschien wel vloeken in de kerk, hoop dat ik wel wat dingen kan doen op low en slow bijvoorbeeld
Handicap van mij is wel met deze barbeque dat ik nog niet gewend ben aan de gietijzeren roosters. Het blijft bij mij constant plakken het vlees. Ik weet dat je het dan langer moet laten liggen maar dat gaat me nog niet goed af, met zo'n glimmend dun rooster gaat dat een stuk makkelijker.
Ik zet ook als ik aan het barbequen ben met de barbecook het vuur op de laagste stand want dan gaat het al zeer hard. Zijn er meer mensen met de Manua 2 die hier ervaring mee hebben ?