R
Red
Gast
Goedemorgen (aspirant) pitmasters!
Even een korte intro: ik ben sinds gisteren lid van het forum en sinds eind jaren tachtig (rond mijn 16e) bezig met barbequen, eerst op het gasstel van mijn ouders en sinds een jaar of twintig op de Weber(s). Ik ben begonnen op de Smokey Joe (wordt nog steeds regelmatig gebruikt) en nu al weer een jaar of tien (oef, die jaren!) op een 57cm One Touch Platinum (toen geloof ik de eerste met het tafeltje eraan vast). De laatste tijd steeds vaker bezig met wat grotere stukken vlees (Pulled pork obv procureur, kalkoen, prime rib etc.). Leuk om hier soortgenoten te ontmoeten en skills en ervaringen te delen! Ik woon in Voorburg bij Den Haag.
Hartelijke groet,
Eelco
Even een korte intro: ik ben sinds gisteren lid van het forum en sinds eind jaren tachtig (rond mijn 16e) bezig met barbequen, eerst op het gasstel van mijn ouders en sinds een jaar of twintig op de Weber(s). Ik ben begonnen op de Smokey Joe (wordt nog steeds regelmatig gebruikt) en nu al weer een jaar of tien (oef, die jaren!) op een 57cm One Touch Platinum (toen geloof ik de eerste met het tafeltje eraan vast). De laatste tijd steeds vaker bezig met wat grotere stukken vlees (Pulled pork obv procureur, kalkoen, prime rib etc.). Leuk om hier soortgenoten te ontmoeten en skills en ervaringen te delen! Ik woon in Voorburg bij Den Haag.
Hartelijke groet,
Eelco