BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

 

baconstrips

Vuurmaker
Berichten
53
Hoi, ik ben BBQer uit Zeeland.

Gestart met een WGA en inmiddels enige aanpassingen.
Custom gietijzeren roosters, half grill, half plancha. Het spit en andere luchtschuifjes.
Kip of gyros van het spit zijn kanjers. Rookplankje vis of een tomahawk is altijd goed.
Nu ook een kleine kamado met 32cm grill diameter in handig tafeltje. Nog niet heel veel gebruikt, maar wel enthousiast. Wel al een indirect steen gekocht.
Houtskool van que brancho is een favoriet. Misschien later een BGE Large aanschaffen.

Koud roken vind ik ook interessant, maar nog geen csg in het assortiment.

Leuk om bij het forum aan te sluiten.

Groet uit Schore.
 
Welkom!
 
Welom op het genootschap..
 
Welkom, leuke stap van een mini kamado naar een BGE large! goed vooruitzicht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan