- Berichten
- 15
Goedeavond,
Ik ben Jaap, sinds 2 jaar ben serieuzer ik aan het bbqen. Eerst op een kettle 47 cm van weber waar ik ging kijken of ik het bbqen leuk vond voor ik er meer geld aan uit zou gaan geven. Daarop heb ik sparibs, picanha en andere mooie stukken vlees op bereidt. Sinds een aantal maanden ben ik in het bezit van een Grill Guru Large en ben ik weer een stapje omhoog gegaan. Ik gebruik nu beide bbqs naast elkaar. Ik ben lid geworden van het bbq genootschap om zo wat meer info en diepgang te vinden, een een mooie plaats om vragen te stellen als ik ergens tegen aan loop.
Ik ben Jaap, sinds 2 jaar ben serieuzer ik aan het bbqen. Eerst op een kettle 47 cm van weber waar ik ging kijken of ik het bbqen leuk vond voor ik er meer geld aan uit zou gaan geven. Daarop heb ik sparibs, picanha en andere mooie stukken vlees op bereidt. Sinds een aantal maanden ben ik in het bezit van een Grill Guru Large en ben ik weer een stapje omhoog gegaan. Ik gebruik nu beide bbqs naast elkaar. Ik ben lid geworden van het bbq genootschap om zo wat meer info en diepgang te vinden, een een mooie plaats om vragen te stellen als ik ergens tegen aan loop.