BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

 
 

PahPuhrKohp

Sprokkelaar
Berichten
43
Hoi allemaal,

Ik ben Roy en sinds een maand ben ik dan ook eindelijk in het bezit van een Kamado. Ik heb altijd veel schik gehad van mijn kleine Weber maar merk toch dat het vele vlees in korte tijd naar binnen werken met een groep maten steeds meer tegen ging staan, zeker door het lekkers wat ik bij mijn ouders voorbij zie komen.

Thuis eten we vrijwel altijd vegetarisch, maar met visite is het leuk om ook een mooi stuk vlees te kunnen klaarmaken. Ik kijk er dus naar uit om hem ook door de weeks te gaan gebruiken voor wat lekkere (groente)gerechten. Tips/aanraders voor een gerecht of boek? Ik hoor het graag!

Inmiddels heb ik met wat tips van mijn vader die inmiddels een paar jaar een Kamado heeft de eerste gerechten (spareribs volgens de 3-2-1, beercan burgers gevuld met groenten, en pulled chicken) aardig voor elkaar gekregen maar er is nog zat te leren en volgens mij ben ik daarvoor hier op de juiste plek.

Van het weekend staat char siu van buikspek op de planning. Ik ben benieuwd šŸ¤ž
 
Welkom hier
 
Welkom Roy!
 
Welkom Roy
 
Roy, welkom bij het genootschap
 
Welkom Roy, veel plezier en inspiratie hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan