BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

Werner L&S

Kooltjesharker
Berichten
147
Hoi,

Mijn naam is werner en ik ben nieuw op het forum. Na een smoker te hebben gehad ben ik sinds 2 weken overgestapt naar een kamado (basterd medium) om grote stukken vlees low en slow te bereiden.

Ik heb dan ook al meteen een vraag over de bijgerechten. Eergisteren heb ik moink balls gemaakt met als bijgerecht prei, courgette en ananas van de bbq.

Welke bijgerechten zijn het meest geschikt om bij low en slow bbqen naast het vlees te leggen? Prei moet bijvoorbeeld op hoge temperatuur en daarom heb ik dit later op de bbq gelegd. Iemand tips?
 
Werner welkom bij de club.

De prei had je ook direct op de kolen kunnen leggen. Die buitenkant verwijder je na afloop en de binnenkant is heerlijk zacht.
 
Welkom hier op het mooie forum Werner
 
Welkom bij het genootschap

Geen foto’s gemaakt? 😉
 
Dankje, foto’s heb ik uiteraard wel gemaakt. Ze waren heerlijk. 4 smaken, het originele recept was het lekkerst.

113DE30F-1752-4359-B293-3D9475A2DDFD.jpeg


3B4034AB-D764-40B0-B3D4-C9C57638A417.jpeg
 
Welkom Werner;
Veel BBQ-plezier.
 
Welkom hier. Have fun
 
Terug
Bovenaan Onderaan