Werner L&S
Kooltjesharker
- Berichten
- 147
Hoi,
Mijn naam is werner en ik ben nieuw op het forum. Na een smoker te hebben gehad ben ik sinds 2 weken overgestapt naar een kamado (basterd medium) om grote stukken vlees low en slow te bereiden.
Ik heb dan ook al meteen een vraag over de bijgerechten. Eergisteren heb ik moink balls gemaakt met als bijgerecht prei, courgette en ananas van de bbq.
Welke bijgerechten zijn het meest geschikt om bij low en slow bbqen naast het vlees te leggen? Prei moet bijvoorbeeld op hoge temperatuur en daarom heb ik dit later op de bbq gelegd. Iemand tips?
Mijn naam is werner en ik ben nieuw op het forum. Na een smoker te hebben gehad ben ik sinds 2 weken overgestapt naar een kamado (basterd medium) om grote stukken vlees low en slow te bereiden.
Ik heb dan ook al meteen een vraag over de bijgerechten. Eergisteren heb ik moink balls gemaakt met als bijgerecht prei, courgette en ananas van de bbq.
Welke bijgerechten zijn het meest geschikt om bij low en slow bbqen naast het vlees te leggen? Prei moet bijvoorbeeld op hoge temperatuur en daarom heb ik dit later op de bbq gelegd. Iemand tips?