Dag allemaal,
Ik lees al enige tijd mee, en heb al zo veel geleerd van het forum dat het tijd werd te registreren. Ik ben Joep, 35 jaar, en ben in het bezit van een Auplex kamado waar ik nu al ruim een jaar op barbecue en dik tevreden mee ben. Al ben ik stiekem al aan het dromen van een Kamado Joe. Altijd wel een passie gehad voor gastronomie, en zo'n low en slow bereiding waar je prachtige resultaten kan halen met (vaak) wat 'mindere' stukken vlees sprak me altijd enorm aan.
Vandaag het vilt van de kamado geüpgrade met Nomex High Que vilt, en alles weer goed afgesteld. Klaar voor het nieuwe seizoen dus (al staat hij wel bijna elke week aan, dus is het seizoen eigenlijk ooit geëindigd?)
Daarnaast zeer dankbaar voor de omrekentool van het colorozo-zout van Ewald. Dat heeft me al een paar keer mooie resultaten opgeleverd. Ik was nooit zo van het foto's maken van mijn projectjes. Maar als ik het forum zo zie wordt dat toch wel tijd.
Ik lees al enige tijd mee, en heb al zo veel geleerd van het forum dat het tijd werd te registreren. Ik ben Joep, 35 jaar, en ben in het bezit van een Auplex kamado waar ik nu al ruim een jaar op barbecue en dik tevreden mee ben. Al ben ik stiekem al aan het dromen van een Kamado Joe. Altijd wel een passie gehad voor gastronomie, en zo'n low en slow bereiding waar je prachtige resultaten kan halen met (vaak) wat 'mindere' stukken vlees sprak me altijd enorm aan.
Vandaag het vilt van de kamado geüpgrade met Nomex High Que vilt, en alles weer goed afgesteld. Klaar voor het nieuwe seizoen dus (al staat hij wel bijna elke week aan, dus is het seizoen eigenlijk ooit geëindigd?)
Daarnaast zeer dankbaar voor de omrekentool van het colorozo-zout van Ewald. Dat heeft me al een paar keer mooie resultaten opgeleverd. Ik was nooit zo van het foto's maken van mijn projectjes. Maar als ik het forum zo zie wordt dat toch wel tijd.
Laatst bewerkt: