BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

RobbieWijt

Tondelzoeker
Berichten
7
Goedemorgen,
Al een aantal jaar in bezit van een Weber 57 en sinds kort ook een WGA ‘voor erbij’. Beide bevallen erg goed. Aantal toppers al klaargemaakt oa: BCC,Picanha,Bavette.
Echter nog genoeg op de wensenlijst dus dan kom je al gauw uit bij dit forum om van alles en nog wat op te steken. Daarnaast fervent bezoeker van de filmpjes en het blog van Noskos. Ga allemaal zo door met plaatsen en reageren want ik leer graag van ieder.
Gr Robin
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
13.192
Robin, welkom op het BBQ Genootschap.
 

@rno

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.364
Welkom bij het genootschap

je kan nog wel effe vooruit hier
 

RobbieWijt

Tondelzoeker
Berichten
7
Die noskos kan mooie filmpjes maken he..
Welkom en we zijn benieuwd wat je gaat laten zien!
Dat kan hij zeker. Leer veel, alleen drempel het na te maken is soms nog aanwezig. Zeker met 2 kleine kids in de buurt en de wil om een lange sessie te houden :ROFLMAO::LOL:
Ben nu vooral bezig met burgers, picanha, bavette, laatst ook een stukje iberico secreto wat erg beviel.
Nu vooral bezig met inlezen/kijken voor low en slow en dan eens starten...heb de voorbereidingen al liggen thuis in de vorm van een rack st Louis Ribs, die moeten er zsm maar eens aan geloven.
Vervolgens nog genoeg op de wensenlijst: buikspek, ribfingers, natuurlijk eens pulled pork proberen.....enne Bris.... onee, daar mag ik nog niet eens aan denken ;)
Op korte termijn een hertenhaas a la Noskos staat ook op de planning...zei ik al dat ik een wensenlijstje had :p
 

SandyMan

Pitmaster
 
 
 
Berichten
765
Dat kan hij zeker. Leer veel, alleen drempel het na te maken is soms nog aanwezig. Zeker met 2 kleine kids in de buurt en de wil om een lange sessie te houden :ROFLMAO::LOL:
Ben nu vooral bezig met burgers, picanha, bavette, laatst ook een stukje iberico secreto wat erg beviel.
Nu vooral bezig met inlezen/kijken voor low en slow en dan eens starten...heb de voorbereidingen al liggen thuis in de vorm van een rack st Louis Ribs, die moeten er zsm maar eens aan geloven.
Vervolgens nog genoeg op de wensenlijst: buikspek, ribfingers, natuurlijk eens pulled pork proberen.....enne Bris.... onee, daar mag ik nog niet eens aan denken ;)
Op korte termijn een hertenhaas a la Noskos staat ook op de planning...zei ik al dat ik een wensenlijstje had :p
ik mis de MOINK balls! low and slow, maar lekker snel klaar, kids vinden het meestal geweldig.
Je zit hier op het forum in ieder geval goed!
 
Bovenaan Onderaan