- Berichten
- 308
Goedemiddag allemaal!
Ik ben Ralf, 29 jaar en een beginnend BBQ-er. Ik hou erg van koken maar doe dit vooral in de oven en op het fornuis. Nu wil ik de overstap maken naar het 'echte' bbq werk met roken en low & slow. Op het moment ben ik in bezit van een eenvoudige Weber Bar-B maar zou het liefst op termijn over stappen op een kamado. (Ik heb nu mijn oog heb laten vallen op de Masterbuilt classic).
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen voor rubs & recepten en op termijn wat aankoopadvies!
Ik ben Ralf, 29 jaar en een beginnend BBQ-er. Ik hou erg van koken maar doe dit vooral in de oven en op het fornuis. Nu wil ik de overstap maken naar het 'echte' bbq werk met roken en low & slow. Op het moment ben ik in bezit van een eenvoudige Weber Bar-B maar zou het liefst op termijn over stappen op een kamado. (Ik heb nu mijn oog heb laten vallen op de Masterbuilt classic).
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen voor rubs & recepten en op termijn wat aankoopadvies!