BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

mafkACE

Vuurmaker
 
Berichten
82
Hallo mede bbq'ers,

Ik ben mafkACE, in mn thirties en al enkele jaren geleden wel al warmgelopen voor de bbq, maar sinds een jaartje nu toch wel wat meer heetgelopen voor "rare fratsen" :p
Mijn hardware, 9 jaar geleden gestart met een Weber 57cm Master-Touch GBS, een pizzasteen en een "beer can chicken tool".
Daar is recentelijk een Smokey Joe bijgekomen voor op vakantie en nog recentelijker een offset smoker om mee te gaan spelen.

Recentelijk gemaakt:
Runderbraadstuk van 2kg indirect op de 57cm, 1 a 1,5 uur op 100 / 110 tot 55 kerntemperatuur met wat rookhout uit eigen tuin.
Moinkballs en pork belly burnt ends...

Wensen:
Brisket en een hele pork shoulder gaan smoken :D

Mijn voorkeur ligt bij goed vlees met veel smaak en niet te veel poespas met gigantische sauzen en rubs vooraf :p

tot bbq's
MafkACE

IMG-20200820-WA0014.jpeg


IMG-20200815-WA0010.jpeg


IMG-20200817-WA0006.jpg


IMG-20200823-WA0012.jpg


IMG-20200911-WA0007.jpeg


IMG-20200911-WA0020.jpeg


IMG-20200926-WA0003.jpeg
 

Smokey p

Stoker
 
 
Berichten
411
Welkm. Beste verzameling heb je. We zien graag foto's van je volgende gerechten tegemoet
 

@rno

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.412
Welkom bij het genootschap

laat je fratsen maar voorbij komen šŸ˜‰
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
3.153
Hoi mafkACE,
welkom bij het Genootschap
 
Bovenaan Onderaan