- Berichten
- 7
Hoi Allemaal,
Ik ben Martijn, ik ben 38 jaar oud en heb in het voorjaar een 2e hands Kamado gekregen. Daarvoor had ik altijd een Weber Bbq gehad en die gebruikte ik alleen om op te BBQ'en, worstjes burgers en saté, het recht toe recht aan gebeuren ;-)
Ik heb toen ook het boek "Het vuur de Baas" van Dennis van Koutrik gekregen en ben me toen gaan verdiepen in wat recepten van hem en het indirect BBQ'en.
Heb al 2x de spareribs op de 3,2,1 methode gemaakt en vorige week zijn snelle pulled pork. Ik vind zijn youtube filmpjes erg fijn als extra ondersteuning.
Nu zag ik dat je ook badges kunt verdienen, voor oa de Beer Can Chicken, kan iemand mij uitleggen hoe je deze precies kan verdienen, want dat lijkt me erg leuk, ook om het te delen met dit forum.
gr. Martijn
Ik ben Martijn, ik ben 38 jaar oud en heb in het voorjaar een 2e hands Kamado gekregen. Daarvoor had ik altijd een Weber Bbq gehad en die gebruikte ik alleen om op te BBQ'en, worstjes burgers en saté, het recht toe recht aan gebeuren ;-)
Ik heb toen ook het boek "Het vuur de Baas" van Dennis van Koutrik gekregen en ben me toen gaan verdiepen in wat recepten van hem en het indirect BBQ'en.
Heb al 2x de spareribs op de 3,2,1 methode gemaakt en vorige week zijn snelle pulled pork. Ik vind zijn youtube filmpjes erg fijn als extra ondersteuning.
Nu zag ik dat je ook badges kunt verdienen, voor oa de Beer Can Chicken, kan iemand mij uitleggen hoe je deze precies kan verdienen, want dat lijkt me erg leuk, ook om het te delen met dit forum.
gr. Martijn