BasBQ
Beef en Steak

voorstellen

Locutus

Tondelzoeker
Berichten
8
BBQ al zo'n 30 jaar maar nu voor het eerst in het bezit van een Weber Smokey Mountain.
Dus nu in het bezit van drie Weber BBQ's. Smokey Joe en zijn grote broer van 57 cm welke ik dus al 30 jaar heb mooi met die houte handvaten.

Wat roken betreft ben ik dus een Novice en probeer zo veel mogelijk informatie te vergaren.
Volgende week ga ik voor de eerste keer spareribs maken op de WSM dus ben benieuwd

greetzzz
 
Welkom bij het genootschap
Laat de creaties maar voorbij komen
 
BBQ al zo'n 30 jaar maar nu voor het eerst in het bezit van een Weber Smokey Mountain.
Dus nu in het bezit van drie Weber BBQ's. Smokey Joe en zijn grote broer van 57 cm welke ik dus al 30 jaar heb mooi met die houte handvaten.

Wat roken betreft ben ik dus een Novice en probeer zo veel mogelijk informatie te vergaren.
Volgende week ga ik voor de eerste keer spareribs maken op de WSM dus ben benieuwd

greetzzz
 
Locutus, welkom bij de club en veel plezier met je WSM.
 
Volgend weekend aan de slag met spareribs.
Met Pig Powder als rub en even overleggen waar we hem me afmaken.

IMG_7864.jpg


IMG_7865.jpg
 
Hoi Locutus ,
welkom bij het Genootschap en veel leer/BBQ plezier met je WSM (mooie smokers)
SBR sauzen ben ik geen fan van, sorry. ;) :)
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan