- Berichten
- 56
Hallo allemaal,
Mijn naam is Daan en ik woon in Nijmegen. Sinds 2013 in het bezit van een Weber OTP 47, waar ik de laatste tijd steeds meer uit probeer te halen. Waar ik in het begin nog gewoon de worstjes en speklapjes deed grillen, komt er sinds vorig jaar ook wat low and slow vanaf. Ik kijk al enige tijd met een schuin oog naar een mooie Kamado, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst maar eens een vol seizoen met de Weber aan de gang moet gaan voor ik diep in de buidel tast
Ik heb al een tijdje gelurkt op het forum, voor tips, technieken en recepten en ik dacht laat ik mezelf maar eens officieel aanmelden.
Met wisselend succes ondertussen BCC, 3-2-1 spareribs en 1kg pulled pork gemaakt. Voor morgen staat er een procureur van 2.5 kilo op het programma, dus de wekker staat lekker vroeg
Mijn naam is Daan en ik woon in Nijmegen. Sinds 2013 in het bezit van een Weber OTP 47, waar ik de laatste tijd steeds meer uit probeer te halen. Waar ik in het begin nog gewoon de worstjes en speklapjes deed grillen, komt er sinds vorig jaar ook wat low and slow vanaf. Ik kijk al enige tijd met een schuin oog naar een mooie Kamado, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst maar eens een vol seizoen met de Weber aan de gang moet gaan voor ik diep in de buidel tast

Ik heb al een tijdje gelurkt op het forum, voor tips, technieken en recepten en ik dacht laat ik mezelf maar eens officieel aanmelden.
Met wisselend succes ondertussen BCC, 3-2-1 spareribs en 1kg pulled pork gemaakt. Voor morgen staat er een procureur van 2.5 kilo op het programma, dus de wekker staat lekker vroeg
