BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

Sjuul

Sprokkelaar
Berichten
47
Hoi allemaal,

Sjuul is mijn naam en kom uit Midden-Limburg.
Sinds afgelopen jaar actief aan het bbq-en geslagen.
Eerder jaren deed ik net zoals velen alleen het vlees cremeren.
Vorig jaar begonnen met een goedkope smoker. Erg leuk, maar dat ding is niet op temperatuur te houden.
Ja, ook ik ben er achter gekomen dat goedkoop is duurkoop is.
Erna kwam een eitje van de Lidl voor 50 euro's. Heel leuk om te starten, weinig brandstof nodig en erg leuke dingetjes gemaakt.
Eigenlijk had ik die nooit moeten kopen. Want na de eerste keer wist ik het al.........Ik wil een grote.
Dus de Basterd Urban Large gekocht.
Vele experimenten verder en heel veel gelezen op site's toch maar eens aanmelden hier en mee kletsen.

Groetjes Sjuul
 
Klinkt als een prima bbq ontwikkeling :)
Welkom bij het genootschap Juul.
 
Mooi leer proces, herkenbaar, kip al warm stoken boven de aanmaakblokjes etc...........

Succes hier
 
Welkom hier Sjuul!
 
Hoi Sjuul,
welkom bij het Genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Sjuul,

Welkom op het BBQ genootschap en veel plezier op dit forum.

Leuk weer eens iemand te horen die ook het BBQ-VIRUS heeft.

(Dit staat momenteel teveel in de schaduw van andere virussen. )
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan