- Berichten
- 21
Hoi allemaal,
Ik zal me ook maar even voorstellen.
Mijn naam is Bart en woonachtig in een klein dorpje in de brabantse kempen.
Heb jarenlang voornamelijk gegrilld op een kleine Weber kogelbbq.
Sinds eind september 2019 heb ik een Green Egg Medium in het bezit. (meubel hiervoor is nog in de maak)
Heb voor mijn idee al best wat lekkere dingen op gemaakt op mijn Egg.
# Beenhammetje
# Spare rips volgens 3-2-1 methode
# MOINK balls
# Gevulde Fatty
# Frikandel Burnt ends B-)
# Appeltaart
Aankomend weekend wil ik de Pork Belly Burnt ends gaan maken voor een feestje. (Ik ben flink enthousiast geworden voor dit gerecht door de berichten op dit forum)
Ben benieuwd hoe deze gaan smaken. (en kijken of ze inderdaad zo snel op gaan)
Gr Bart
Ik zal me ook maar even voorstellen.
Mijn naam is Bart en woonachtig in een klein dorpje in de brabantse kempen.
Heb jarenlang voornamelijk gegrilld op een kleine Weber kogelbbq.
Sinds eind september 2019 heb ik een Green Egg Medium in het bezit. (meubel hiervoor is nog in de maak)
Heb voor mijn idee al best wat lekkere dingen op gemaakt op mijn Egg.
# Beenhammetje
# Spare rips volgens 3-2-1 methode
# MOINK balls
# Gevulde Fatty
# Frikandel Burnt ends B-)
# Appeltaart
Aankomend weekend wil ik de Pork Belly Burnt ends gaan maken voor een feestje. (Ik ben flink enthousiast geworden voor dit gerecht door de berichten op dit forum)
Ben benieuwd hoe deze gaan smaken. (en kijken of ze inderdaad zo snel op gaan)
Gr Bart